Станови

Добредојде Дома,

ДДС Билдинг и Дени Интернационал

46m2

Среќа

Доколку барате помал, но практичен стан, тогаш ова е идеалниот избор за вас. Станот „Среќа“ зафаќа 46m2, совршено искористени и проектирани за многу среќни мигови со најблиските.

50m2

Љубов

Најубавите љубовни приказни започнуваат тука! Станот „Љубов“ зафаќа површина од 50m2 создадени со многу љубов и внимание, сѐ што ви е потребно за почеток на една прекрасна семејна приказна.

Добредојде Дома,

ДДС Билдинг и Дени Интернационал

Добредојде Дома,

ДДС Билдинг и Дени Интернационал

60m2

Радост

Уредувањето на домот, раѓањето на вашето дете, успешно завршените обврски, првиот училишен ден – сетоа ова и уште многу повеќе се споделува во домот наречен „Радост“ кој зафаќа површина од 60m2.

69m2

Уживање

Доколку барате малку поголем простор за живеење, каде што ќе може да уживате во секојдневието со драгите личности ова е вистинскиот избор за вас со површина од 69m2.

Добредојде Дома,

ДДС Билдинг и Дени Интернационал

Добредојде Дома,

ДДС Билдинг и Дени Интернационал

76m2

Удобност

Една од основните потреби на секој човек е удобноста во својот дом. Становите со површина од 76m2 го нудат токму тоа. Пространост, мир и спокој во секој квадратен метар од домот.

104m2

Комфор

За оние кои бараат луксузно решение кое нуди комфор, посебно катче во домот за секој член, а сепак ја дава потребната топлина во домот поради одличната изведба, вистинското решение се становите со површина од 104m2.

Добредојде Дома,

ДДС Билдинг и Дени Интернационал